середу, 8 лютого 2023 р.

Відновлення через спорт – напрям проєкту психологічної підтримки

Відновлення через спорт — це новий напрямок спільного проєкту Міністерства освіти й науки України та ЮНІСЕФ ПОРУЧ, який надає психосоціальну допомогу дітям, молоді та сім’ям, які постраждали від війни. Спочатку проєкт ПОРУЧ працював тільки у форматі онлайн та проводив очні групи психологічної підтримки для підлітків та батьків. Тепер проєкт охоплюватиме не тільки роботу груп психологічної підтримки, а й арттерапію, майстер-класи, розвиток здорового харчування та спортивні заняття в поєднанні з психологічною роботою.

Професійні психологи з навичками допомоги людям, травмованим війною, працюють, аби досвід кожного та кожної не залишився непереборною травмою на все життя. До того ж у рамках проєкту працюють групи підтримки для вчителів, які під час війни працюють із дітьми.

Спортивний складник проєкту реалізовують благодійний фонд «Розвиток футболу України» в партнерстві з Українською асоціацією футболу та за підтримки Дитячого фонду УЄФА.

Заняття в рамках проєкту допоможуть дітям психологічно відновитися після пережитого травматичного досвіду та подолати страхи.




Немає коментарів:

Дописати коментар